MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Usluge Hrvatske poštanske banke od danas dostupne i u Zelčinu

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ZELČIN  U Poštanskom uredu 31227 Zelčin, od danas su poslovnim korisnicima dostupne i bankarske usluge Hrvatske poštanske banke.

Ovaj značajan poslovni iskorak Hrvatske poštanske banke predstavljen je na prigodnoj svečanosti, kojoj su prisustvovali Josip Poljak, izvršni direktor nadležan za mrežu poslovnih ureda sa suradnicima i gradonačelnik Valpova Matko Šutalo sa suradnicima te predstavnici društvenog života Belih sela.

I u ovom Poštanskom uredu poslovnim korisnicima omogućeno je posredovanje u otvaranju poslovnog računa HPB-a, obavljanje nacionalnog platnog prometa u kunama, ugovaranje internetskog i mobilnog bankarstva, depozita, kartica i ostalih bankarskih proizvoda i usluga. Time je osigurana financijska potpora poduzetnicima i lokalnoj upravi kao pokretačima gospodarskog razvoja lokalne zajednice i rasta zapošljavanja

- Širenjem suradnje Hrvatske pošte i HPB-a omogućeno je poslovanje poduzetnicima i lokalnoj upravi u mjestima u kojima do sada nisu imali potrebne usluge, rekao je između ostaloga, Josip Poljak, obraćajući se, zbog epidemioloških mjera, malobrojnim uzvanicima.

-Naime, zahvaljujući mreži s više od 1000 poštanskih ureda u više od 800 mjesta, ove su dvije institucije postale najveći distribucijski kanal za bankarske usluge u Hrvatskoj. Razvojem projekta „Banka u Pošti“, u najmanjim i najudaljenijim mjestima u državi, koja nemaju pristup financijskim institucijama, omogućeno je kvalitetno bankarsko poslovanje i privatnim i poslovnim korisnicima.

-Vjerujem da će dostupnost navedenih usluga stvoriti preduvjete za kvalitetnije poslovanje poduzetnicima i lokalnoj upravi Grada Valpovo i naposljetku doprinijeti razvoju gospodarstva u ovom kraju“, rekao je Poljak, te naglasio kako je cilj projekta decentralizacija.

Zadovoljstvo ovom poslovnom suradnjom iskazao je gradonačelnik Valpova Matko Šutalo.

-Poštanskom uredu u Zelčinu gravitiraju valpovačka Bela sela Harkanovci, Zelčin, Ivanovci i Marjančaci stoga nam je bio prioritet prije svega zadržati sam Poštanski ured, koji se trebao zatvoriti prije dvije godine, ali smo ga pregovorima zadržali, pa zatim dogovorili i otvaranje i banke, naglasio je.

-Na ovaj način stanovnici Belih sela neće morati zbog poštanskih i bankarskih usluga putovati u Valpovo već će sve moći obaviti u Zelčinu. I ne samo to, korisnicima pošte u Zelčinu na raspolaganju će biti i usluge Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje tako da će od danas u tom uredu moći podnositi zahtjeve za mirovinu, zatražiti odreske od mirovine i obavljati sve druge  usluge vezane za mirovinsko osiguranje. Ovo je veliki dan prvenstveno za Zelčin, Ivanovce, Harkanovce i Marjančace i nastavak ulaganja u razvoj naših prigradskih naselja,  istaknuo je Šutalo.

Među zadovoljnim predstavnicima društvenog života Belih sela bio je i Ivan Đurković, koji je, obraćajući se prisutnima, već najavio otvaranje poslovnih računa NK Croatije iz Marjančaca i nekih drugih udruga s ovog područja u novootvorenoj poslovnici Poštanske banke ističući paletu usluga koje privatni i poslovni korisnici mogu obaviti u Poštanskom uredu.

Naime, osim poštanskih tu se mogu obaviti i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske i maloprodajne usluge. Suradnjom s tijelima javne vlasti, u poštanskim uredima dostupne su usluge Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Radost zbog proširenja usluga iskazala je i Monika Berger, djelatnica Poštanskog ureda, koja će poslove obavljati u moderno opremljenom uredu, na zadovoljstvo korisnika.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 853 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It