USKRSNI NATJEČAJI DND-A BELIŠĆE: Što je za mene Uskrs i Najljepše uskrsno jaje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE  Još jedan Uskrs i još jedne proljetne praznike djeca provode na „novonormalni“ način, no to ne znači da se zeki, pisanicama, darovima, ali i svim bojama proljeća mali Belišćani ne raduju.

Jedan je to od razloga zašto je Društvo „Naša djeca“ grada Belišća organizirao online aktivnosti, odnosno čak dva natječaja – literarni u suradnji s Ogrankom Hrvatskog novinarskog društva Belišće, a likovni u suradnji s Likovnom udrugom Bel – art.

Predškolci i školarci iz Belišća i svih naših prigradskih naselja mogli su pisati o tome što je za njih Uskrs ili nacrtati najljepše uskrsno jaje, no svaki od sudionika oba natječaja dobio je zahvalnicu i prigodne darove. Komisija Ogranka HND-a Belišće najboljim je literarnim radom proglasila tekst Katarine Turalije , a pohvale za uradak na temu „Što je za mene Uskrs“ zaslužili su i Sara Papić, Lovro Magušić, Luka Crnčević i Daria Crnčević.  Bel – artovskoj komisiji najljepši je crtež napravila Tena Vejić, a ništa manje lijepe crteže nisu napravili ni Gloria Čolaković, Luna Apari, Petra Pavlović, Elena Gelenčer, Lara Salajić, Mila Salajić, Tara Apari, Mihael Petovari Vita Tadić i Luka Brozičević. Svim sudionicima uskrsnog natječaja je nagrade uručila predsjednica Društva „Naša djeca“ grada Belišća Emm Torjanac.