DRUŠTVENI CENTAR VALPOVO: Započeo ciklus edukacija ''Menadžment volontera''

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Jučer je u konferencijskoj dvorani Društvenog centra Valpovo održana prva u nizu edukacija ''Menadžment volontera'' predavačice Tene Anić, autorice Programa za uspostavu Volonterskog centra Valpova.

Edukacije su namijenjene organizatorima volontiranja, a teme edukacije su upoznavanje sa zakonskim okvirom volonterstva i Upoznavanje s ciklusom menadžmenta volontera.

U prvom dijelu predavanja prisutne je predstavnike udruga Tena upoznala s pojmovima volontera i volonterizmu općenito, nakon čega su predstavnici udruga bili podijeljeni u dvije grupe te kroz kreativne crteže pokušali pojasniti što svaki dobar volonter mora imati. Nakon kreativnog dijela edukacije, pričalo se o kompetencijama koje svaki organizator volontiranja treba imati.

Termini sljedećih edukacija su:

  • travnja 2021. s početkom u 12 sati
  • travnja 2021. s početkom u 12 sati

Prijaviti se mogu svi predstavnici udruga s područja grada Valpova i prigradskih naselja, i to na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Projekt Društveni centar Valpovo provodi Karašicka Republika u suradnji s partnerima: Udruga “MI”, udruga “Revolucija”, Društvo Naša djeca Grada Valpova i Grad Valpovo.

Projekt UP.04.2.1.07.0081 Društveni centar Valpovo sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. uz intenzitet potpore iz Europskog socijalnog fonda 85% i Državnog proračuna Republike Hrvatske od 15%. Za provedbu projekta u razdoblje od 29.05.2020. do 29.05.2022. odobreno je 1.854.987,23 kuna bespovratnih  sredstava.