MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

IN MEMORIAM: Ivan Miličević

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  Učenici i zaposlenici Osnovne škole Matije Petra Katančića, opraštaju se od svog bivšeg zaposlenika Ivana Miličevića.

IVAN MILIČEVIĆ rođen je 8. listopada 1947. godine u Donjem Miholjcu gdje je završio osnovnu školu. Gimnaziju je završio u Valpovu, a studij za nastavnika fizike i profesora proizvodno-tehničkog obrazovanja na Pedagoškom fakultetu u Osijeku.

U Osnovnoj školi Valpovo radio je od sedamdesetih godina prošloga stoljeća i učenicima predavao tehnički odgoj i fiziku.

Gospodin Miličević nije bio samo učitelj, obavljao je i druge funkcije: bio je tajnik tadašnjega SIZ odgoja i obrazovanja i predškolskoga odgoja, što je obuhvaćalo financiranje svih osnovnih škola i dječjih vrtića Valpovštine; potom je bio samostalni upravni referent za osnovno školstvo u Gradu Valpovu, a zadnjih 9 godina radnoga vijeka ravnatelj Osnovne škole Valpovo.

Bio je aktivan i u društvenoj zajednici: podupirao je rad HKUD-a Valpovo 1905, sudjelovao u radu HAK-a, u organizaciji Olimpijade starih športova Brođanci, karate klubu…..

U svim sredinama gdje je radio i u kojima se kretao ostat će upamćen kao dobar rukovoditelj, suradnik, prijatelj, znanac, a učenicima dobar učitelj.

Poznavao je veliki broj ljudi, bio je pristupačan, osjećajan i dobar čovjek, razumio ljude i pomagao komu god i kako god je mogao. Bio je omiljen u društvu jer se i u teškim trenucima znao našaliti i tako razvedriti sve koji su bili u njegovoj blizini.

Nakon 43 godine radnoga staža otišao je u zasluženu mirovinu u kojoj  je nažalost, kratko uživao jer  ga je opaka bolest  uzela iz naše sredine.

U ime djelatnika i umirovljenika Škole, obitelji: supruzi, djeci i najmlađem članu tek rođenoj  unučici, upućujemo iskrenu sućut.

Hvala mu za sve ono što je dao našoj školi i zajednici u cjelini.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1760 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It