MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Suradnja DVD-a Harkanovci i Osječko-baranjske županije

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

HARKANOVCI Danas su pročelnik Upravnog odjela za ruralni razvoj Osječko-baranjske županije Slavko Marjančević i pročelnik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Berislav Hengl posjetili DVD Harkanovce, gdje ih je dočekao zamjenik predsjednika DVD-a Harkanovci Matko Vuksanić.

Svrha posjeta bila je uvid u ulaganja koja je DVD Harkanovci ostvario putem natječaja male vrijednosti koje raspisuje Županije Osječko-baranjska, a na koje je DVD-e Harkanovci aplicirao u proteklom razdoblju.  

DVD Harkanovci se u protekle četiri godine javio na deset natječaja koje je raspisala Županija Osječko-baranjska pri čemu je na svih deset pozitivno ocijenjen te mu je dodijeljeno ukupno  57.500,00 kuna kroz spomenute natječaje. Većina sredstava bila je utrošena na opremanje Vatrogasnog doma što je uključivalo nabavku stolica i stolova za malu salu, spuštanje i izolacija stropa velike sale, limarski radovi, vatrogasna oprema te pomoć u organiziranje Zimskog vatrogasnog kupa.

Vatrogasci Harkanovaca su jedno od rijetkih društava na području cijele Osječko-baranjske županije i jedino društvo na području Grada Valpova koje može samostalno aplicirate na sve natječaje koje raspisuje županija te samim time i prednjači u dobivenim sredstvima. Prednost je u tome što je DVD Harkanovci kao takvo jedno od rijetkih na županiji i jedino na području Grada Valpovo koje je vlasnik Vatrogasnog doma. Iako je tu ujedno i velika obaveza ta prednost omogućuje i samostalno apliciranje na natječaje vezane za opremanje Vatrogasnih domova koje raspisuje županija, a upravo s te pozicije je i povučeno odnosno dobiveno najviše sredstava.

Uz provedene i opravdane projekte, u što se uvjerio Pročelnik, razgovaralo se i o natječajima koji su trenutno u tijeku, konkretno o natječaju za kupovinu vatrogasnih vozila te o natječaju za nabavku vatrogasne opreme, gdje je bitno za istaknuti da će Županija Osječko-baranjska putem natječaja za sufinanciranje nabave vatrogasnih vozila u najvećem dijelu pokriti troškove nabavke vatrogasnog navalnog vozila koje je DVD Harkanovci kupio od DVD-a Virovitica.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 550 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!