HDZ VALPOVA PREDSTAVIO SVOJU KANDIDACIJSKU LISTU ZA GRADSKO VIJEĆE:Kandidat za zamjenika gradonačelnika - Željko Varžić

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradska organizacija HDZ-a Valpovo obavila je u utorak predaju kandidacijskih lista u Gradskom izbornom povjerenstvu u Valpovu te upriličila predstavljanje kandidata za dogradonačelnika Valpova i kandidata na listi za Gradsko vijeće grada Valpova na predstojećim izborima.

Obraćajući se nazočnima, predsjednik GO HDZ-a Valpovo Goran Ivanović i ovoga puta je naglasio da HDZ nije protiv razvoja Valpova, niti novih projekata kako im se to neosnovano želi priljepiti, ali jest protiv neodgovornog trošenja novca poreznih obveznika, ulaska u nove projekte koji će se tek s oko 40 posto financirati iz drugih izvora, a sve ostalo će Grad morati osigurati iz vlastitih izvora ili se pak opet zadužiti, iako je već - najzaduženiji grad u Osječko-baranjskoj županiji!

„U Valpovu više ne smije biti „otočkog pristupa“ i to će nam  biti cilj. Nas su počeli pristizati ne samo puno manji gradovi, već i pojedine općine i posljedice takvog načina gospodarenja u Valpovu će se osjećati još jako dugo. Lista HDZ-a i njezin kandidat Tomislav Čamagajevac koji je narodski čovjek i koji je spreman i otvoren za razvoj i suradnju sa svima koji Valpovu žele dobro, ponovo će otvoriti Grad Valpovo za suradnju prema ministarstvima, županiji, Vladi RH i svima ostalima koji nam mogu biti partneri u razvoju i napretku.

Šaljemo jasnu poruku da su ljudi garancija da Valpovo može više, jače i bolje“, poručio je Ivanović .

Predstavio se i kandidat za zamjenika gradonačelnika Željko Varžić, koji je dužnost gradskog vijećnika obavljao u protekla tri mandata, koji dobro poznaje način funkcioniranja gradske uprave, a koji se trenutačno nalazi na funkciji voditelja Odsjeka za kontrolu kvalitete pri Domu zdravlja za Valpovo, Beli Manastir i Donji Miholjac.

Uz njega i nositelja liste i kandidata za gradonačelnika, na listi HDZ-a za Gradsko vijeće nalaze se još i Alenko Bajer, Filip Ivanović, Dalibor Bošnjaković, Ivana Bagarić, Višnja Dorić, Matko Vuksanić, Igor Knežević, Josip Đakovac, Josip Štefić, Kasja Vukić, Josip Belić, Antun Katalenić i Zdenko Ivić.

Kako je pojasnio predsjednik GO HDZ-a Valpovo Ivanović, riječ je o mladim i stručnim kandidatima s kojima su uz Valpovo zastupljena i sva prigradska naselja, a koji dobro poznaju potrebe svoga grada i koji će potvrditi koliko HDZ podupire projekte i napredak Valpova.

Kandidatkinja za Gradsko vijeće Višnja Dorić, zaposlena u LAG-u Karašica, stajališta je kako je provedbe projekata u Gradu Valpovu potrebno daleko kvalitetnije odraditi kako ne bi došlo do nepredviđenih troškova, dok je kandidat Dalibor Bošnjaković koji već 13 godina radi u struci na području upravljanja financijama, podsjetio kako Grad Valpovo do 2018.godine nikada nije imao tako izdašne prihode kao što ih ima sada, a istovremeno ima i toliko zabrinjavajući financijsku situaciju i visoku stopu zaduženosti.

Uputivši poziv svojim sugrađanima da 16.svibnja u sve većem broju izađu na izbore i podrže listu HDZ-a u Gradu Valpovu, kandidat za gradonačelnika Valpova Tomislav Čamagajevac najavio je da HDZ priprema odgovore na sve izazove koji čekaju Grad Valpovo u narednom razdoblju te da je spreman na suradnju i stvaranje bolje budućnosti za Valpovo i sva njegova prigradska naselja.