MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Igor Uranjek predsjednik je Gradskog vijeća Grada Valpova

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Danas je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Valpova u novom sazivu.

Sjednicu je sazvao i danas otvorio Zvonko Barišić, pročelnik Ureda gradonačelnika-tajnik grada, a uz malobrojne goste, uz vijećnike, na sjednici su bili i gradonačelnik Matko Šutalo i njegov zamjenik, Marko Barišić sa suradnicima.

Nakon prihvaćanja dnevnog reda uslijedio je izbor Mandatne komisije. Predloženi su Josip Medved, Sinša Galovac, Valentina Škorvaga i Alenko Bajer, a većinom glasova izabrano je prvih troje predloženih. Iz izvješća Josipa Medveda je proisteklo da su u sastavu Gradskog vijeća: Petra Hibler, Valentina Škorvaga, Siniša Galovac, Dinko Župan, Igor Uranjek, Stela Horvat, Marijan Mandić, Jelena Ivanišić i Josip Medved iz Valpovačke nezavisne liste, Tomislav Čamagajevac, Željko Varžić, Alenko Bajer,  Filip Ivanović, i Dalibor Bošnjakovć iz Hrvatske demokratske zajednice i Bruno Čačić iz Domovinskog pokreta.

Potom je vođenje Gradskim vijećem preuzeo Dinko Župan, pa su vijećnici dali svečanu prisegu, a rad je nastavljen izborom predsjednika i članova Komisije za imenovanja. Marijan Mandić je izabran za predsjednika, a Stela Horvat i Bruno Čačić za članove. U ime Komisije Marijan Mandić predložio je Igora Uranjeka za predsjednika Gradskog vijeća, a vijećnici su ga i izabrali tako da je uz zahvale preuzeo dalje vođenje sjednice Gradskog vijeća.

Dnevni red prve, konstituirajuće sjednice zaključen je izborom dva potpredsjednika Gradskog vijeća, a te će funkcije obnašati Jelena Ivanišić i Dinko Župan iz Valpovačke nezavisne liste.

Valja naglasiti da su već na prvoj sjednici vijećnici Hrvatske demokratske zajednice kod svih prijedloga bili suzdržani, a nisu ostvarili niti očekivano mjesto potpredsjednika Gradskog vijeća, jer ga niti oni u prošlom sazivu nisu omogućili suprotstavljenoj strani- Valpovačko nezavisnoj listi –obrazložio je Predsjednik Gradskog vijeća Igor Uranjek.

  

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 947 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu