MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

 Drage Valpovčanke i Valpovčani,

od srca Vam želim sretan Dan Grada i crkveni god Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije uz želju da zajedno nastavimo graditi ljepše i sretnije Valpovo za nas i generacije koje dolaze.

Gradonačelnik

Matko Šutalo

Ugovoreni radovi u sklopu EU projekta Čuvarica baštine u srcu Bizovca

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Nakon provedenog postupka javne nabave proteklog četvrtka 26. kolovoza Općina Bizovac zastupana po općinskom načelniku Srećku Vukoviću sklopila je ugovor s osječkom tvrtkom „Presing“ koju je zastupao direktor Josip Grubišić o izvođenju radova u sklopu EU projekta „Čuvarica baštine u srcu Bizovca“.

Projektom obnove  bizovačke kurije Normann vrijednim 6 milijuna kuna planira se izvesti rekonstrukcija i opremanje zaštićenog kulturnog dobra s ciljem stvaranja prostora za prezentaciju i interpretaciju kulturne baštine Općine Bizovac.

Obnova dvorca Norman podrazumijeva njezino cjelovito uređenje na način da se optimalno uskladi buduća namjena s izvornim vrijednostima utvrđenim konzervatorskom studijom čije smjernice ukazuju da je na zgradi potrebno završiti obnovu pročelja, temeljito urediti interijer, podrume, dvorište, postaviti nove instalacije za vodovod, kanalizaciju, grijanje, električnu energiju, telekomunikacije i drugo.

Prostori kurije iskoristiti će se i urediti za knjižnicu, galeriju, etno zbirke, multimedijalnu i konferencijsku dvoranu.

Potpisanim ugovorom izvođač se obvezao izvesti radove u roku od 18 mjeseci.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1070 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!