Filip čini pravu stvar za udrugu Zvono!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Filip Crljenić iz Valpova, zaljubljenik u prirodu, avanturist i strastveni planinar odlučio se na zanimljiv izazov – hodanje u humanitarne svrhe preko već postavljene platfore Čini pravu stvar.

„Čini pravu stvar“ je jedinstvena društvena platforma za dobrotvorni fundraising koja svakome omogućava da se angažira i na jednostavan način uz pomoć prijatelja i poznanika prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru.

Naš se Slavonac odlučio za slavonski planinarski put dug 320 kilometara. U razgovoru s prijateljima i poznanicima odlučio se da je udruga Zvono udruga za koju bi prikupljao sredstva.

„Prije par mjeseci sestrična mi je pokazala izazov Brune Šimleše na ovoj platformi. Kako sam i sam zaljubljenik u hodanje, prirodu, brda pomislio sam da bih i ja mogao tako nešto probati. Izbor rute se sam po sebi odabrao. Za udrugu Zvono sam čuo još dok sam živio u Zagrebu, ali odabir je nakon razgovora s prijateljima iz Valpovštine koji su bili puni riječi hvale za rad udruge i same ljude koji ju čine.“

U ranim jutarnjim satima dana 9. LISTOPADA 2021. Filip kreće na vrlo zahtjevnu i dugu rutu  - ruta obilazi požešku dolinu i prelazi preko Papuka, Krndije, Psunja te Dilj gore. Usputnim izvještavanjem pokušat će približiti rad udruge Zvono te pokušati kroz donaciju prikupiti sredstva za uređenje prostora za rehabilitacijski rad, informiranje i savjetovanje svim dionicima u procesu integracije djece s poteškoćama u odgojno-obrazovni proces.

Njegovu avanturu možete pratiti na sljedećoj poveznici:

https://cinipravustvar.hr/izazov/zazvoni-se-slavonijo/33957?fbclid=IwAR0orwZqvSiYeY0gF3rj05qckyEJbkltYm_mdVNLPR9tPQfFIJAQPPHOF0E

 

#zazvoniseslavonijo