MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Piknikom s gradonačelnikom nastavljeno obilježavanje Dječjeg tjedna u Valpovu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna,  danas se gradonačelnik Valpova Matko Šutalo sastao s članovima dječjeg vijeća Grada Valpova.

Uz prisustvo Sare Ćavar, predsjednice Društva Naša djeca Valpovo, pod vodstvom Vanese Marincel, voditeljice Dječjeg gradskog vijeća Grada Valpova, na pikniku su sudjelovali Dječji gradski vijećnici Iva Berečić, 8.a, Gracija Živković, 8.b, Franka Pejak, 7.a, Ema Fuderer, 5.a, Filip Berečić, 5.b, Jakov Bagarić, 5.c, Matej Galinović, 6.c, Petar Kovačić, 7.c i Dominik Martić, 7.b.

Susret se treba održati pod ginkom, no budući da je prijetila kiša, kao zamjenski prostor poslužila je pozornica Centra za kulturu Matija Petar Katančić.

Pozdravljajući članove Dječjeg gradskog vijeća gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost što mu se pruža prigoda na ovakav način surađivati s mladim sugrađanima i izrazio spremnost saslušati njihove primjedbe i prijedloge za usmjeravanje razvoja Valpova kako bi postao još bolje mjesto za život.

Nakon što su s mnogo angažiranosti iznijeli svoje prijedloge, među kojima su bili i prijedlog da se ustanovi nagrada za najplemenitijeg učenika ili učenicu, uređenje nekih dječjih igrališta, sadnja drveća na određenim mjestima, postavljanje klizališta u vrijeme adventa, mladi su vijećnici pažljivo saslušali odgovore na svoja pitanja i prijedloga i izravno dobili potvrdu da su neki od prijedloga već u postupku rješavanja, neka će vrlo brzo biti i provedena, a neka, kao prijedlog da se izgrade bazeni, ostat će i dalje na čekanju u redu za realizaciju.

  

Obilježavanje Dječjeg tjedna nastavlja se sutra tradicionalnom akcijom crtanja na pločniku pod nazivom "Poruke djece odraslima".

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1070 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!