MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

GRAD VALPOVO:Pola milijuna kuna za potpore poljoprivrednicima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  U skladu sa svojim ovlastima, gradonačelnik Valpova Matko Šutalo objavio je javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poljoprivrede na području Grada Valpova.

Cilj ovih mjera je pomoći u razvoju poljoprivrede i ruralnog prostora kroz povećanje i modernizaciju primarne poljoprivredne proizvodnje, stvaranje povoljnijih uvjeta za početak bavljenja poljoprivrednom proizvodnjom, povećanje kvalitete i konkurentnosti poljoprivrednih proizvoda, bolje iskorištenje resursa te povećanje broja zaposlenih osoba kroz razvoj poljoprivrede sa svrhom zadržavanja stanovništva na ruralnom području kako bi se očuvale njegove vrijednosti i iskoristile prednosti.

Ova javni poziv obuhvaća pet mjera:

1.Potpora za mlade poljoprivrednike;

2.Potpora za ekološku poljoprivrednu proizvodnju;

3.Potpora za razvoj povrtlarstva u zatvorenim/zaštićenim prostorima;

4.Potpora za razvoj voćarstva i vinogradarstva;

5.Potpora za uzgoj domaćih životinja.

 

U sklopu javnog poziva za saku su mjeru propisani potencijalni korisnici mjere, uvjeti za dodjelu, prihvatljivi troškovi i visina potpore koja je bespovratna i način na koji se podnosi zahtjev. Jedan korisnik može ostvariti potporu po više mjera iz ovog Javnog poziva pod uvjetom da njihov kumulativni iznos ne prelazi 40.000,00 kn godišnje.

Zahtjev za dodjelu potpora moguće je podnijeti najkasnije do 26. listopada 2021. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih u Proračunu Grada Valpova za 2021. godinu (za navedenu namjenu).

Sva eventualna pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se dobiti osobnim dolaskom u Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova na adresi Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, putem telefona 031/ 285 – 307 ili slanjem upita na sljedeću adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1023 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!