MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

 Drage Valpovčanke i Valpovčani,

od srca Vam želim sretan Dan Grada i crkveni god Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije uz želju da zajedno nastavimo graditi ljepše i sretnije Valpovo za nas i generacije koje dolaze.

Gradonačelnik

Matko Šutalo

JOTI“ Odreda izviđača "Iovallios" u Domu tehnike

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U dugogodišnjoj suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Valpovo - Belišće  provodimo našu izviđačku akciju JOTI.

Sama provedba akcije JOTI ne bi bila moguća bez našeg dugogodišnjeg partnera u provedbi ove aktivnosti, Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće ustupa nam svoj prostor i računala s kojih se možemo umrežiti i istovremeno ostvarivati i do dvadeset veza i kontakata sa skautima širom svijeta. Naime na ovoj najvećoj svjetskoj skautskoj akciji sudjelovalo je preko 4 milijuna skauta iz 180 zemalja svijeta, povezani internetom i članstvom u skautima/ izviđačima. Osim stjecanja praktičnih vještina kao što je povezivanje i dopisivanje (chat) putem interneta, izviđači razvijaju ovom akcijom i komunikacijske vještine i praktične izazove koje je Svjetska skautska organizacija postavila pred sudionike. Akcija je bila posebno zabavna i atraktivna našim najmlađim članovima iz družine poletaraca "Petar Pan",  koja su uz pomoć starijih izviđača iz družine „ Karašica“ kroz ovu tehnologiju stekli izviđačke prijatelje među vršnjacima iz Hrvatske i svijeta.

Svjetski skautski pokret je 1995. godine, kada je po prvi puta krenula akcija Jamboree on the Internet (JOTI) pokazao svoju vitalnost i dinamičnost držeći korak sa dostupnom tehnologijom kada je dopunio svoju akciju „Jamboree on the Air (JOTA)“ koja je okupljala od 1957. godine skaute diljem svijeta putem radio valova, na novi medij komunikacije – INTERNET. Ponosni smo na činjenicu da smo aktivno sudjelovali na svakoj od akcija Jamboree on the Internet (JOTI) od njenih početaka 1995. godine do ovogodišnje, 26. po redu.

Zahvaljujemo se Zajednici tehničke kulture Valpovo-Belišće što smo uz dugogodišnju suradnju uspješno proveli i ovaj JOTI i vjerujemo kako ćemo i dalje uspješno surađivati.

  

                                                                                                                       Goran Đermešter

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1270 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!