MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Završen Projekt Zaželi, radi i ostvari u Valpovu 2.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Jučer je, završnom konferencijom zaključen projekt Zaželi, radi i ostvari u Valpovu 2.

Bila je to prigoda  za rekapitulaciju pozitivnih rezultata tog projekta u kome su sudjelovale 52  žene iz kategorije teže zapošljivih, a 344 starije osobe primale su potporu i usluge pomoći u kući. Tijekom projekta krajnjim su korisnicima na mjesečnoj bazi isporučivani i paketi kućanskih i higijenskih potrepština.

Program osposobljavanja i obrazovanja završilo je s uspjehom 47 domaćica, od kojih se 36 odlučilo za poslove gerontodomaćice, a 11 za poslove računalnog operatera.

Nositelj projekta vrijednog 4.557.200,00 HRK  bio je Grad Valpovo zajedno s projektnim partnerima -Centrom za socijalnu skrb Valpovo, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Udrugom umirovljenika grada Valpova i Udrugom osoba s invaliditetom – MI Valpovo.

Tea Jukić u ime nositelja projekta pozdravila je i zahvalila svim sudionicima, a predstavnici projektnih partnera Lidija Vidošić, Kristijan Čorić, Ankica Brkić te Ana Brajnović, kao voditeljica prvog i drugog ciklusa ovog projekta, iznijeli su svoja iskustva iz partnerske suradnje. Svi su bili zadovoljni realizacijom projekta i izrazili nadu da će uskoro uslijediti i sljedeće etapa istog ili sličnog projekta. O svojim iskustvima govorile su i domaćice Lidija Ištoković i Tatjana Matoković i zahvalile se na pruženoj šansi da sudjeluju u provedbi projekta.

Završnica svečanosti bilo je uručivanje uvjerenja o završenoj edukaciji u čemu su sudjelovali predstavnici Učilišta Obris Aleksandar Bojčić, Učilišta Velebit Jelena Katalenić i  koordinatorice projekta Željka Drgalić Ajduković , Ana Čvagić Keller i Ksenija Vajlandić.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari   

0 #1 IvanValpovo 2021-10-22 12:17
Da i što sad za tolike novce mogao se ostvariti održiviji projekt, koji traje a ne jednu godinu, slikat se zna,
Citat

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1265 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!