Vatrogasci u akciji „Volim Belišće, ali čisto“

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Za nadolazeći rođendan grada Belišća, 1. svibnja, u subotu,  23. travnja 2022. godine, u Belišću i prigradskim naseljima provedena je tradicionalna ekološka akcija “Volim Belišće, ali čisto!”. 

Akciju su organizirali Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a ove godine prijavilo se oko 1000 volontera, članova udruga, ustanova, organizacija, klubova i ostalih građana koji su doprinijeli ljepšem i čistijem okolišu grada i prigradskih naselja.

Dobrovoljni vatrogasci  odazivom akciji “Volim Belišće ali čisto” s područja Vatrogasne zajednice grada Belišće, svojim radom i trudom uredili su objekt i prostor oko objekta, gdje djeluju u svojim aktivnostima. U Belišću, Bistrincima, Bocanjevcima, Vinogradcima i Veliškovcima uređivale su se vatrogasne prostoriji i garaže, a posebna pažnja posvetila se okolišu objekata.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, zahvalili su se na odazivu akcije “Volim Belišće ali čisto” s željom za daljnjom zajedničkom suradnjom u projektima  koji Grad Belišće čine ljepšim.