MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Konačna procjena štete od tuče na području Grada Valpova utvrđena u iznosu od gotovo 14 milijuna kuna

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Večer srijede, 25. svibnja ove godine, u sjećanju mnogih ostat će upamćena po ledonosnom nevremenu koje je za sobom ostavilo izuzetno veliku štetu.

Tuča je nanijela velike štete na građevinama, opremi, višegodišnjim nasadima, poljoprivrednoj proizvodnji te osobnim automobilima fizičkih i pravnih osoba na području grada Valpova, a naročito prigradskih naselja Ivanovci, Marjančaci i Zelčin.

Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Valpova već sljedećeg dana nakon nevremena započelo obilaskom terena i prikupljanjem prijava oštećenih osoba, a župan Osječko-baranjske županije proglasio je stanje prirodne nepogode za Grad Valpovo.

Sukladno zakonskim odredbama, u razdoblju od 26. svibnja pa sve do 22. lipnja 2022. godine zaprimljeno je ukupno 230 prijava fizičkih i pravnih osoba.

Nakon provedbe cjelokupnog propisanog postupka, Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Valpova pristupilo je izradi konačnog obračuna prijavljene štete te je iskazalo ukupnu štetu u iznosu od 13.863.429,17 kn. Procijenjena šteta fizičkih osoba utvrđena je u iznosu od 6.876.247,80 kn, dok je za pravne osobe šteta utvrđena u iznosu od 6.987.181,37 kn,

Nakon konačnog obračuna prijavljene štete, dokumentacija je  proslijeđena na nadležno postupanje Povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na području Osječko-baranjske županije.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 799 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It