MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Za provedbu socijalnih i demografskih mjera u 2023. Općina Bizovac planira izdvojiti 327.918,84 eura

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Na zadnjoj prošlogodišnjoj sjednici općinskog Vijeća općine Bizovac održanoj 14. prosinca prihvaćen je Program javnih potreba u djelatnosti socijalne skrbi i zdravstva.

Program sadrži socijalne mjere poput financiranja troškova stanovanja socijalno ugroženim stanovnicima, naknade za opremu novorođenog djeteta, pomoć mladim obiteljima za stambeno zbrinjavanje i to subvencioniranjem kamata na kredite. Pored navedenog u aktu programa  navedeno je kako  općina Bizovac planira sufinancirati i dio troškova prekvalifikacije za dugo nezaposlene mlade osobe.

Nadalje, iz općinskog proračuna nastaviti će se provoditi i razne demografske mjere poput sufinanciranja rada dječjeg vrtića „Maslačak“ u Bizovcu i boravka djece s bizovačkog područja u vrtićima izvan općine.

 

Općina Bizovac na temelju provedenog natječaja u 2023. godini dodjeljivati će stipendije učenicima srednjih škola i studentima, a nastaviti će se financiranje  prijevoza autobusom i vlakom srednjoškolskih učenika i studenata. U proračunu za 2023. godinu predviđena su i financijska sredstva za financiranje toplog obroka učenicima osnovne škole i za nabavku udžbenika i školske opreme. Financijska potpora pružiti će se humanitarnim udrugama  i programskim aktivnostima Crvenog križa. Ukupan iznos za provedbu svih navedenih socijalnih  i demografskih mjera u općini Bizovac predviđen je u ukupnoj svoti od 327.918,84 eura.

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 757 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

LJETNA STANKA

 

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu