MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

PROJEKT SOS-NET: Održan radni sastanak u Vukovaru

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

BELIŠĆE Krajem prošlog tjedna članovi projektnog tima projekta SOS-NET obavili su radni posjet članici, za sada neformalne, mreže SOS-NET koja djeluje na području Vukovarsko srijemske županije.

Sastanak je održan u Vukovaru s predstavnicima Udruge žena Vukovar i Udruge invalida rada iz Vukovara, javlja nam Sanja Kurdija, koordinatorica projekta.

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPIT) iz Osijeka i Udruženjem „Baranja“ iz Luga provodi projekt SOS-NET koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a posrednička tijela za ugovaranje i praćenje provedbe su Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Projekt će trajati 14 mjeseci, provedba je započela 29. prosinca 2014. godine, a provodit će se na području pet slavonskih županija: Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko podravske županije. Osim partnera na projektu, u provedbu aktivnosti na terenu bit će uključeno i desetak članica, za sada neformalne, mreže SOS-NET.

Tema sastanaka bila je predstavljanje projekta SOS-NET i suradnja na provedbi aktivnosti. Udruga žena Vukovar i Udruge invalida rada iz Vukovara će se uključiti u provedbu projektnih aktivnosti na području Vukovarsko-srijemske županije. Prva aktivnost u provedbi kojih će udruge sudjelovati bit će istraživanje o ponudi i potrebama za socijalnim uslugama na području pet slavonskih županija, kaže Jasna Petrović, voditeljica projekta SOS-NET.

U sklopu projektnih aktivnosti u tijeku je i priprema za Uvodnu konferenciju koja će se održati 3.veljače 2015. godine u Orahovici.

Opći cilj projekta je unaprijediti sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva s dionicima koji djeluju na području pružanja socijalnih usluga u pet slavonskih županija.

Svrha projekta je razviti kapacitete organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga temeljenih na stvarnim potrebama i kreirati učinkovit model suradnje i komunikacije (vertikalne i horizontalne) među dionicima koji pružaju socijalne usluge.

                                                                                                                

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 545 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

       RUJAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu