MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Bizovac

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BIZOVAC Pod predsjedanjem Nikole Lackovića jučer je održana 19. sjednica općinskog Vijeća općine Bizovac.

Na dnevnom redu sjednice predloženo je 11 točaka dnevnog reda među kojima su pored uobičajenih pitanja i prijedloga upućenih općinskom načelniku Srećku Vukoviću općinski vijećnici imali priliku razmatrati i raspravljati o radu i financijskom poslovanju Vatrogasne zajednice općine Bizovac za proteklu godinu. Isto tako  razmatralo se poslovanje Hrvatskog radija Valpovština, Urbanizma d.o.o.Valpovo i Dvorca d.o.o. Valpovo sve također za 2022. godinu.

Bizovački općinski vijećnici na ovoj sjednici donijeli su odluku o davanju suglasnosti na opće uvjete usluga obavljanja dimnjačarskih poslova na općinskom području.

Uz spomenute točke dnevnog reda općinsko Vijeće donijelo je i odluku o izboru najpovoljnije ponude za zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta koje je po uporabnom svojstvu poljoprivredno u vlasništvu Republike Hrvatske a nalazi se na prostoru Općine Bizovac.

Na kraju sjednice razmatralo se izvješće o izvršenju proračuna za prvo ovogodišnje polugodište te izvješće o radu općinskog načelnika za prvih šest mjeseci ove godine.

Dopuna dnevnog reda odnosila se na prijedlog o prodaji više parcela građevinskog zemljišta za izgradnju stambenih objekata u Habjanovcima.

Sva izvješća i odluke na ovoj 19. sjednici općinskog Vijeća općine Bizovac prihvaćene su jednoglasno izuzev one koja se odnosila na davanje u zakup o poljoprivrednog zemljišta na koju je jedan općinski vijećnik bio suzdržan.

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 866 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu