MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

REDOVNA SKUPŠTINA DVD-a TIBORJANCI: Malo operativnih članova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

TIBORJANCI U petak, 16. veljače 2024. godine u prostorijama Društvenog doma Tiborjanci održana je redovna Skupština DVD-a Tiborjanci uz nazočnost operativnih i pričuvnih članova.

Skupštini DVD-a Tiborjanci, nazočili su zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišće Nikica Mužević i Dubravko Čovčić.

Prisutni su jednoglasno usvojili Izvješća o radu i financijama za 2023. godinu i Planova rada i financija za 2025. DVD-a Tiborjanci,

U izvješću o radu zapovjednik DVD Tiborjanci Ivica Talafuk, istakao je redovne aktivnosti koje su proveli tijekom 2023. godine, od obilježavanja Dana sv. Florijana, bojanje ograde oko crkve, sudjelovanje u Tijelovskoj procesi, vježbe s izolacijskim aparatom, do odrađene dvije tehničke intervencije uklanjanja stabla s prometnice u Tiborjncima. Ističe veliki problem malog broja operativnih članova, odnosno da sve aktivnosti odrađuje nekoliko osoba, a što je odraz slabe aktivnosti.

Zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković u svom obraćanju pozdravila je  prisutne članice i članove DVD-a Tiborjanci i goste u ime gradonačelnika Grada Belišća Dinka Burića i u svoje ime. Istakla je problem opadanja broja članova u društvima, ali i opstanak vatrogasnih društava. Istaknula je kako se Grad Belišće trudi sukladno mogućnostima podržati rad dobrovoljnih vatrogasnih društava koja su povijesna tradicija što je dokaz obilježavanje 95 godina postojanja Društva Tiborjanci. Čestitala je DVD-u Tiborjanci na svemu što rade i nastojanju da Društvo radi što kvalitetnije, te poželjela puno uspjeha u budućnosti.

Potom se nazočnima obratio zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, koji ih je pozdravio te izrazio zahvale i čestitke na aktivnostima koje su provedene u protekloj godini. Ističe podršku Grada Belišće u svim projektima koje provodi VZG Belišća i DVD-a, a ukazuje na veliki problem nedostatka mlađih operativnih članova, a posebno osoba koji žele preuzeti funkcije i organizaciju Društva. Napominje nadu i želju za omasovljenje mladih članova i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Želi puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova.

Predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević uručio je Bruni Dušaniću «Spomenica za 20 godina» rada u vatrogasnoj organizaciji

Nakon iscrpljenog dnevnog reda, predsjedavajući Josip Stjepanović, zahvalio se prisutnima na nazoćnosti i zaključio rad Skupštine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 794 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      TRAVANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu