MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Ugovoreni radovi na izgradnji trga u Harkanovcima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Matko Šutalo i Ljiljana Šafran, direktorica društva K.M.D. SERVIS iz Belišća, potpisali su danas u Gradskoj upravi ugovor o izvođenju radova na izgradnji Trga u Harkanovcima.

-Razvoj gospodarstva, provođenje raznih demografskih i pronatalitetnih mjera kojima pomažemo svim skupinama naše zajednice, od vrtića do umirovljenika i na taj način stvaramo uvjete za ugodniji i lakši život na prostoru našega grada misao je vodilja Grada Valpova unazad sedam godina, rekao je tom prigodom gradonačelnik Matko Šutalo.

-S druge strane izgradnja i uređenje komunalne infrastrukture također predstavlja i jest važan čimbenik u razvoju svakoga grada, a mi aktivno radimo na tome da ravnomjerno razvijamo Valpovo i svih sedam naših prigradskih naselja - od Narda, Šaga, Ladimirevaca pa do Marijančaca i Belih sela.

To smo pokazali kroz razvoj poduzetničke zone, privlačenje investitora, izgradnju poduzetničkih inkubatora i uređenje grada, ali i kroz obnovu i izgradnju društvenih i vatrogasnih domova, prostorija nogometnih klubova i ostalih udruga koje djeluju u pojedinim prigradskim naseljima.

Ovaj projekt – Izgradnja trga u Harkanovcima još je jedna potvrda dobrog rada gradske uprave, Valpovačkog poduzetničkog centra i svih naših ustanova.

-Ovdje se konkretno radi o uređenju pješačkih i zelenih površina i parkirališta uz postavljanje klupa, koševa za smeće i stalaka za bicikle te modernizaciji javne rasvjete u samom središtu mjesta, na potezu od mjesne crkve do vatrogasnog doma i područne škole, pojasnio je gradonačelnik.

Vrijednost radova je 116.781,95 EUR, početak radova u roku od 30 dana od dana potpisa ugovora, a završetak radova 31. ožujka 2025. godine.

-Zadovoljstvo je imati za izvođača lokalnu tvrtku što znači da će na projektu raditi ljudi s našeg područja.

Gospođi i gospodinu Šafranu i tvrtki KMD SERVIS d.o.o. želim puno uspjeha kako bi projekt završili u ugovorenom roku na obostrano zadovoljstvo, a posebice zadovoljstvo mještana Harkanovaca koji će na ovaj način konačno dobiti ugodan i oplemenjen prostor za druženje u samom središtu mjesta, zaključio je prilikom potpisa ugovora gradonačelnik Šutalo.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 706 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu