MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Krunčica Rupić ponovno izabrana

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U petak je održana Izborna skupština Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Valpovo-Belišće.

Uz članice Udruge, Skupštini su prisustvovali gradonačelnik Valpova Leon Žulj, zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković, Miroslav Štargl, zapovjednik 107. brigade i predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Na Skupštini su usvojena izvješća o radu, financijskom poslovanju, usvojen je, s novim zakonskim odredbama usklađeni, statut udruge. Ponovno je izabrana predsjednica, Krunčica Rupić, a dopredsjednica je Slavica Špoljarić. Utvrđen je i program djelovanja u tekućoj godini na temeljima programske orijentacije koja podrazumijeva očuvanjesjećanjanapoginuleiumrlehrvatskebranitelje, zaštitudostojanstvapoginulihiumrlihhrvatskihbraniteljaičlanovanjihovihobitelji.

Udruga će sustavno pomagati članicamaprirješavanjustatusa, pružati pripomoćprizapošljavanju, prekvalifikaciji, i usuradnjisnadležnimaosiguratištokvalitetnijiodrastanjenašedjecedoosamostaljenja.

UsuradnjisKoordinacijomudrugaproisteklihizDomovinskogrataosigurat ćerješavanjezajedničkihciljeva, obilježavanjesvihvjerskihidržavnihblagdana, kaoiobljetnicaizDomovinskograta, obljetnicapogibijeismrtihrvatskihbranitelja, organiziratidruženjačlanicaidjece.

Udruga će svi svojim članicama duhovnupomoć, kaoizdravstvenupreventivnuzaštitu, a u suradnji sa Zajednicom udruga RH provoditi programe financirane od strane ministarstva branitelja (partnerstvo s udrugama susjednih gradova), te organizirati sportska druženja –podrazumijevajući da sport ima važnu ulogu u zdravlju žena.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 866 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu