MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Predložite kandidate za Savjet mladih

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Općina Bizovac objavila je Javni poziv upućen mladima radi predlaganja kandidata za izbor članova Savjeta mladih Općine Bizovac koje je savjetodavno tijelo Općinskog vijeća.

Krajnji cilj osnivanja Savjeta  je aktivno uključivanja mladih u javni život Općine Bizovac, a osobito radi proučavanja pitanja iz nadležnosti Općinskog vijeća, priprema, razmatranja i podnošenja prijedloga, praćenja provođenja utvrđene politike i izvršavanja akata što ih donosi Općinsko vijeće te za izvršenje drugih zadaća od interesa za pospješivanje obavljanja poslova iz samoupravne nadležnosti općine od značaja za mlade. Savjet mladih ima sedam članova koje bira Općinsko vijeće na vrijeme od dvije godine pod uvjetima i na način utvrđen Zakonom o savjetima mladih. U Savjet mogu biti birane osobe u dobi od petnaest (15) do dvadesetdevet (29) godina života s prebivalištem na području Općine Bizovac.

Slijedom navedenog Općina Bizovac poziva aktivne udruge mladih i sve ostale organizacije koje se bave mladima da  dostave prijedlog kandidata za članove Savjeta u pisanom obliku s odgovarajućim obrazloženjem uz priloženu sljedeću dokumentaciju: preslik osobne iskaznice, vlastoručno potpisanu izjavu predloženog kandidata o prihvaćanju kandidature prema obrascu raspoloživom u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Bizovac Kralja Tomislava 89. Prijedlozi s pripadajućom dokumentacijom mogu se dostaviti do 29. svibnja 2015. godine na adresu: Općine Bizovac, Povjerestvo za izbor i imenovanja, Kralja Tomislava 89, 31 222 Bizovac.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 632 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu