MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Pavo Milekić novi predsjednik ŽO BUZ za Osječko-Baranjsku

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U subotu je u prostorijama NK Podravac (Bistrinci) održana Izvanredna izborna skupština ŽO BUZ za Osječko Baranjsku županiju.

Kako su se nakon podnošenja ostavke prethodnog predsjednika stekli svi uvjeti za izbor novog predsjednika, kao i vodstva županijske organizacije, dosadašnji povjerenik Stjepan Fekete je sazvao Izbornu skupštinu na kojoj je u pravoj fešti – prazniku demokracije izabrano novo vodstvo na čelu sa Pavom Milekićem .

Skupštini su uz predsjednika BUZ-a Milivoja Špike nazočili potpredsjednik BUZ-a Dražen Štiglić i predsjednik NO Dragan Šolaja. Sam predsjednik je preuzeo i uspješno priveo kraju predsjedavajući radnim predsjedništvom Izvanredne Izborne skupštine.

Nakon intoniranja Lijepe naše, potom i minute šutnje za sve koji su dali svoj život za Hrvatsku, povjerenik Stjepan Fekete je u kratkim crtama razložio aktualnu problematiku te posebno naglasio potrebu očuvanja jedinstva, kako kod članstva, tako i kod svih izaslanika na Skupštini.

Nakon rasprave u kojoj je sudjelovao i predsjednik BUZ-a Milivoj Špika koji je u svom govoru posebno naglasio potrebu jačanja svih ustrojstvenih oblika te ovom prigodom nagovijestio početak priprema za nadolazeće parlamentarne izbore nakon kojih će BUZ postati parlamentarnom stankom.

Od petorice kandidiranih za čelnu poziciju troje je povuklo svoje kandidature, a dvoje preostalih je dobilo priliku da delegatima u kratkim crtama daju svoje viđenje BUZ-a pod njihovim vodstvom, što su dakako obojica iskoristila ostavljajući delegatima da se opredijele za jednog od njih koji će od današnjeg dana nastaviti voditi županijsku organizaciju.

U nastavku radnog dijela Skupštine nakon provedenog glasovanja izabrano je novo vodstvo u sastavu:

Za predsjednika, Pavo Milekić

Za potpredsjednike: Nedeljko Dominković, Josip Srakić, Zlata Halusek, Zvonko Golek, Krešimir Marković i Božo Đelagić.

U Nadzorni odbor: Marina Križić, Jozo Kovačević i Zoran Magdić.

Nakon održanog radnog dijela i uz zahvalu izabranog predsjednika ŽO BUZ-a Pave Milekića, svi delegati i gosti su ostali na ugodnom neformalnom druženje uz prigodni domjenak.

                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 866 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It