MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana 21. Konvencija Lionsa Hrvatske

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Našice U subotu, 23. svibnja 2015 g. održana je XXI. Konvencija Lionsa Hrvatske.

Konvenciji je prisustvovalo 88 delegata klubova, predsjednici i tajnici klubova, članovi Lions klubova, članovi Leo Distrikta s predsjednikom Damirom Sila – Zihom, dužnosnici Distrikta Hrvatska - Guverner Dario Bognolo, viceguverneri Dražen Melčić i Goran Šarić, bivši guverneri Nada Arbanas, Jusuf Šehanović, Branko Dragičević, Radoslav Galić, Nikola Plavec, kao i članovi kabineta Guvernera.

Konvenciji su kao gosti prisustvovali i Guverner Lionsa Makedonije Dragi Filevski i Guverner Lionsa Slovenije Jurij Šarman, Predsjednici Lions klubova Bitola, Herakleja i Kabadaja iz Bitole, Marjan Tanuševski, Antonio Dimitrovski, Jasmina Jančevska uz još nekoliko članova svojih klubova.

Sudionike konvencije i sve goste je pozdravio i Gradonačelnik grada Našica, domaćina Konvencije, Krešimir Žagar.

Lions klub Valpovo-Belišće su zastupali predsjednik Jozo Berečić, tajnik Boris Karša koji su bili i delegati kluba, te Miroslav Andrišić, Siniša Jelkić, Zvonko Barišić, Ljupko Krstanović, Dinko Jelkić, Željko Čamagajevac i Ivan Čičak.

Na početku rada Konvencije Tamburaški orkestar OŠ „Kontesa Dora“ iz Našica je izveo Hrvatsku himnu i dvije kompozicije Dore Pejačević. Delegate i goste konvencije pozdravili su Lions Guverneri Dario Bognolo, Dragi Filevski, Jurij Šarman, te gradonačelnik Našica Krešimir Žagar. Konvenciju je vodilo radno predsjedništvo pod predsjedanjem tajnika kabineta Lionsa Hrvatske Zlatka Jankovića-Miloša.

Konvenciji je Guverner Dario Bognolo podnio izvješće o radu kabineta za Lions godinu 2014/2015 uz prezentaciju rada kabineta, a financijsko izvješće podnio je tajnik kabineta. Predsjednik Nadzornog odbora Branko Dragičević podnio je pozitivno izvješće o privremenom financijskom izvješću o realizaciji financijskog plana kabineta za 2014/2015 godinu.

Sva ova Izvješća je Konvencija je prihvatila i dala razrješnicu kabinetu Guvernera Darija Bognola s 01. srpnja 2015 g.

U svečarskom dijelu Konvencije obavljena je i dodjela priznanja. Guverner je odlučio i dodijelio priznanja za rad svim klubovima i pojedincima koji su dali doprinos u ovoj Lions godini. Među dobitnicima priznanja Guvernera Lionsa Hrvatska je i LC Valpovo-Belišće kao klub, te članovi Miroslav Andrišić, Boris Karša i Jozo Berečić.

Visoko međunarodno priznanje Lions Club International - Excellence award, dobila su četiri kluba iz Hrvatske među kojima ponosno ističemo LC Valpovo-Belišće. Uz nas, nagradu su dobili i LC Grič iz Zagreba, LC Mursa iz Osijeka te LC Poreč.

Za osobite zasluge u ostvarivanju Lions Club International Foundation projekata za poplavljene krajeve Hrvatske, Guverner Dario Bognolo uručio je najviše priznanje Lions Club International Foundation „Melvin Jones“ prošlogodišnjoj guvernerici Nadi Arbanas.

Na Konvenciji su usvojeni prijedlog izmjena i dopuna statuta te izvršen izbor dužnosnika na funkcije u novoj Lions godini 2015/2016. Dražen Melčić je izabran za Guvernera Lionsa Hrvatska, a Goran Šarić i Mladen Kajganić za viceguvernere.

Novoizabrani Guverner s nastupom od 01. srpnja 2015. g., Dražen Melčić, prezentirao je Plan rada svojeg kabineta te sastav kabineta za sljedeću Lions godinu. Njegov slogan je „Služenje i druženje“.

LC Valpovo-Belišće biti će zastupljeno u kabinetu guvernera preko Predsjednika Zone IV, regije Istok, Joze Berečića.

Konvencija je održana u dobrom Lajonističkom ozračju s puno pozitivne energije koja će se zasigurno prenijeti i u novu Lions godinu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 682 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu