MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dijalog s mladima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U utorak 9. lipnja 2015. u ZOO Hotelu u Osijeku, u vremenu od 12 do 17sati, održat će se regionalna konzultacija u sklopu procesa strukturiranog dijaloga s mladima na europskoj razini, čija je tema osnaživanje mladih za sudjelovanje u političkim procesima.

 

Regionalnu konzultaciju u Osijeku provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje/Regionalni info-centar za mlade Osijek, uz podršku Nacionalne radne skupine za strukturirani dijalog s mladima, koju čine predstavnici Ministarstva socijalne politike i mladih, Agencije za mobilnost i programe EU, Mreže mladih Hrvatske i Zajednice informativnih centara za mlade u Hrvatskoj.

Prisutne sudionike pozdravit će dogradonačelnik Vladimir Ham, a pregled procesa strukturiranog dijaloga s mladima u Hrvatskoj predstavit će predstavnica Ministarstva socijalne politike i mladih, Zrinka Mikolić.

Kako uključiti mlade u procese donošenja odluka koje utječu na njihov život,  treba li dobnu granicu prava glasa na izborima spustiti na 16 godina, treba li razvijati građanski odgoj u školama, kako poboljšati komunikaciju donositelja političkih odluka i mladih te treba li uvesti nove alate i metode rada s mladima tek  su neka od pitanja o kojima želimo čuti mišljenje sudionika.

Strukturirani dijalog relativno je nova metoda koja mladima daje priliku da na različite načine iznesu konkretne ideje i stavove o aktualnoj temi te donositelje političkih odluka izravno upoznaju sa problemima, težnjama, željama i potrebama mladih.

Više informacija možete pronaći na stranici Info-centra za mlade Osijek.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 911 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!