MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Završava obnova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SAMATOVCI Uvažavajući potrebe stanovnika naselja Samatovci nastavljeni su radovi u sklopu projekta uređenja Društvenog doma smještenog na izuzetno dobroj lokaciji, u središtu naselja, neposredno uz  državnu cestu D-2.

 

-Ovaj društveni objekt  izgrađen je osamdesetih godina prošlog stoljeća  mjesnim samodoprinosom i dragovoljnim radom mještana, kaže nam načelnik Općine Bizovac, Srećko Vuković.

Od vremena izgradnje u društvenom domu odvijale su se različite aktivnosti, no tijekom vremena zgrada je devastirana i ostala je u vrlo zapuštenom stanju bez primjerene infrastrukture.

Na inicijativu samatovačkog Mjesnog odbora Općina Bizovac izradila je projekt uređenja s pripadajućim troškovnicima iz kojih je vidljivo da se u okviru građevinskih radova moraju izvesti različiti i vrlo opsežni građevinski zahvati kao bi se cijeli prostor priveo u primjereno stanje. Ovih dana planirani radovi su u završnoj fazi, tako da se uređuje i pročelje.

Nakon temeljite obnove Općina Bizovac raspisati će natječaj za davanje u zakup prostranog poslovnog prostora namijenjenog trgovačkoj djelatnosti unutar kojeg se nalazi priručno skladište i sanitarni čvor, zaključuje Vuković.

 

 

                                                                                                  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1080 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It