MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Obnova Dječjeg vrtića Maza u Valpovu pred ostvarenjem

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Sutra će gradonačelnik Valpova, Leon Žulj s predstavnicima tvrtke Zitex i Donjeg Miholjca, potpisati ugovor o izvođenju radova u sklopu projekta energetske obnove zgrade Dječjeg vrtića Maza u Valpovu.

Krajem ožujka ove godine Grad Valpovo nominirao je projekt pod nazivom „Rekonstrukcija Dječjeg vrtića Maza Valpovo" na Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove nestambenih zgrada Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ukupna vrijednost projekta dobivena javnim natječajem iznosi 1.048.044,19 kn, od čega 40 % vrijednosti prihvatljivih troškova sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dok preostalih 60 % sredstava proračunska su sredstva Grada Valpova.

Rekonstrukcijom zgrade Dječjeg vrtića „Maza“ Valpovo obuhvatit će se zamjena vanjskih otvora (prozora, vrata, stjenki) novim elementima sa znatno boljim toplinskim svojstvima. Sadašnja PVC stolarija i dotrajali drveni prozori zamijenit će se prozorima od aluminijskih profila s trostrukim izo-staklom punjenim plinom.

Na vanjskoj ovojnici zgrade vrtića postavit će se dodatna toplinska izolacija tako da će ukupna debljina toplinske izolacije iznositi 15 cm. Sadašnji krovni pokrov izveden šindrom zamjenjuje se krovnim pokrovom od pocinčanog i obojenog trapeznog lima, uključujući zamjenu daščane oplate krovnih ploha te letvanje istih.

Nakon provedbe predviđenih zahvata na zgradi Dječjeg vrtića te provedenih proračuna, predviđa se smanjenje transmisijskih gubitaka i ušteda od cca 70 %. Pozitivni učinak ovog projekta je i poticanje investicijskog ciklusa lokalnog gospodarstva.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 802 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      TRAVANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu