MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Stipendije najboljim studentima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova Leon Žulj danas je na prigodnoj svečanosti potpisao ugovore o stipendiranju petoro najboljih studenata s područja Grada Valpova.

 

Tijekom listopada bio je raspisan natječaj za odobravanje stipendija studentima za izobrazbu u određenom zanimanju na koji se javilo jedanaestero studenata. Dvije prijave nisu ispunjavale natječajne uvjete, a od preostalih devetoro Povjerenstvo, na čijem je čelu Pavica Majdenić, nakon vrednovanja u skladu s Pravilnikom, stipendije je dodijelilo Luki Krstanoviću iz Valpova, studentu Ekonomskog fakulteta, Mihaeli Hrnjkaš iz Ladimirevaca, studentici matematike, Luciji Ivančević iz Valpova, studentici Medicinskog fakulteta, Mariji Sabolić iz Valpova, studentici Ekonomnskog fakulteta i Mariji Šut, iz Valpova, studentici Filozofskog fakulteta.

U skladu s Pravilnikom, za dodjelu stipendije bili su odlučujući bodovi za uspjeh u prethodnom školovanju, sudjelovanje i uspjesi na natjecanjima i drugim aktivnosti te socijalni položaj obitelji.

Čestitajući studentima na stipendijama od po 700 kuna mjesečno, gradonačelnik im je poželio uspjeh u studiranju, a posebno je izrazio zadovoljstvo, što je prvi puta među stipendistima i studentica s invaliditetom.

Grad Valpovo tijekom ove nastavne godine stipendira 21 studenta i za te potrebe iz Gradskog proračuna izdvaja gotovo 150 tisuća kuna.

-Koncem godine, analizirat ćemo ostvarenje prihoda proračuna i bude li mogućnosti, pronaći ćemo modalitete da stipendiramo i ostale studente koji zadovoljavaju kriterije za ostvarenje prava na stipendiju, ali su u skladu s Pravilnikom niže rangirani, obećao je gradonačelnik Žulj.

Prigodnoj su svečanosti uz gradonačelnika sudjelovali i Pavica Majdenić, zamjenica gradonačelnika i predsjednica Povjerenstva te Zdravko Ćorić, zamjenik predsjednika Gradskog vijeća.

 

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 959 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu