MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana javna rasprava o Izmjenama i dopunama prostorno planske dokumentacije Grada Valpova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je u Gradskoj upravi Grada Valpova održana je javna rasprava o prijedlogu II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Valpova, kao i javna rasprava o prijedlogu IV. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Grada Valpova i stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja stambene zone uz naselje Ante Starčevića u Valpovu.

 

Javna rasprava sastoji se od dva dijela i to od javnog uvida koji traje u vremenu od 20. studenog do 4. prosinca 2015. godine prilikom čega sve zainteresirane osobe mogu izvršiti uvid u predložene izmjene i dopune planova te dati svoje očitovanja, prijedloge i primjedbe na iste, te od drugog dijela koje čini javno izlaganje za građane i udruge građana, vijeća mjesnih odbora, predstavnike nadležnih državnih tijela i tijela jedinica lokalnih samouprava, tijela jedinice regionalne samouprave, pravne osobe s javnim ovlastima i ostala stručna tijela.

Nakon uvodne riječi i upoznavanja nazočnih s postupkom i predmetom donošenja izmjena i dopuna prostorno planske dokumentacije gradonačelnik Grada Valpova, Leon Žulj, istaknuo je važnost donošenja ovih izmjena i dopuna planova za cjelokupni gospodarski razvoj Grada Valpova, te je napomenuo kako se usvajanje istih očekuje u mjesecu prosincu ove godine.

Predstavnici tvrtke CPA d.o.o. iz Zagreba, Neda Kaminski Kirš i Tomislav Dolečki, kao odabrani izrađivači izmjena i dopuna prostornih planova, prezentirali su inicijative koje su obuhvaćene predmetnim izmjenama i dopunama prostornih planova Grada Valpova, kao što su sportsko pristanište Labov u Nardu, ucrtavanje nerazvrstanih cesta, prenamjena zemljišta za Agrozonu u Valpovu, prenamjena zemljišta za športsko rekreacijsku namjenu u Marjančacima, zatim proširenje građevinskog zemljišta u Marjančacima u stambenu zonu.

Predmetnim izmjenama i dopunama obuhvaćene su i inicijative prenamjene zelene površine u zonu gospodarske poslovne namjene u drvnu industriju u ulici J. J. Strossmayera u Valpovu, stavljanje izvan snage DPU uz naselje A. Starčevića u Valpovu, prenamjena zemljišta iz sportsko rekreacijske namjene u zonu gospodarske ugostiteljsko-turističke namjene, prenamjena zemljišta iz sportsko rekreacijske namjene u zonu mješovito pretežito poslovne namjene.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 789 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu