MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Obnova Općinskog suda u Valpovu u završnoj fazi

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Početkom lipnja ove godine započela je provedba projekta pod nazivom „Rekonstrukcija i obnova zgrade Općinskog suda u Valpovu“.

 

Navedeni projekt dio je velikog projekta Ministarstva pravosuđa u sklopu kojeg se osim u Valpovu provodi uređenje i obnova sudova u Osijeku, Sisku, Benkovcu i Ivanić Gradu, te uređenje dva ureda općinskih državnih odvjetnika i jedan prekršajni sud. Riječ je o projektu ukupne vrijednosti 8,1 milijun € koji se financira iz sredstava EU odnosno IPA instrumenta.

Radove na rekonstrukciji i obnovi zgrade Općinskog suda u Valpovu provodi tvrtka Zuber d.o.o. iz Višnjevca. Radovi podrazumijevaju postavljanje dvije vertikalne podizno-sklopive platforme na sjevernom pročelju zgrade i na ulaznom prostoru kako bi se osobama s invaliditetom olakšao ulaz u zgradu te pristup svakom prostoru u zgradi. Zatim zamjena svih trošnih dijelova kao što su stolarske i bravarske stavke te nužna zamjena podnih i stropnih obloga, kao i adaptacija i dogradnja postojećih sanitarnih čvorova.

U svrhu toplinske zaštite zgrade izvršit će se sanacija svih pročelja i zamjena vanjske i unutarnje stolarije, te će se urediti dvorište i obaviti svi ostali građevinsko-obrtnički radovi nužni za funkcionalnost prostora.

Ukupna vrijednost projekta rekonstrukcije i obnove zgrade Općinskog suda u Valpovu ugovorena je u iznosu od 832.825,12 € od čega se iz sredstava EU financira iznos od 85 %, a preostali dio od 15 % snosi Ministarstvo pravosuđa.

Planirani rok za završetak radova je ožujak 2016. godine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 625 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

       RUJAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu