MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Preventivno prema biciklistima u prometu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Već sljedećeg tjedna djelatnici Policijske postaje Belišće provest će preventivnu edukativnu akciju u kojoj će vozače bicikla upozoravati na obvezu posjedovanja i uporabe propisanog osvjetljenja i reflektirajućeg prsluka pri sudjelovanju u prometu.

 

Tako će u djelo provesti jedan od zaključaka s jučer održane sjednice Vijeća za prevenciju grada Belišća, na kojoj je procijenjeno da će podjelom reflektirajućih prsluka i svjetiljki za bicikl, te upozoravajući vozače koje zateknu u prekršaju, povećati razinu sigurnijeg odvijanja prometa. Za ovu je aktivnost osigurano 3.390 kuna.

Na jučer održanoj sjednici Vijeće je, pod predsjedanjem predsjednika, Domagoja Varžića, nastavilo provođenje projekta “Organizacije koje brinu”. Nakon analize dosadašnjih aktivnosti, na temelju izvješća Dijane Galošević, zagovaračko – istraživačke asistentice projekta, članovi Vijeća su preuzeli obvezu da do kraja siječnja sljedeće godine kvalitetnim prijedlozima dopune do sad utvrđene elemente strategije za djecu i mlade, što je osnovna zadaća projekta koji se paralelno provodi u Vukovaru, Svetom Ivanu Zelini i Belišću. U tom projektu u konačnici, najvažniji cilj je osnažiti građane tih gradova da se uključe i podrže donošenje lokalnih strategija te i sami sudjeluju u tom procesu.

Tako će jedan od sljedećih koraka u osmišljavanju strategije biti anketiranje sugrađana o ciljevima i zadaćama koje treba ostvariti da bi se postigli optimalni društveni uvjeti za kvalitetnije odrastanje djece i mladih.

U provođenju tog 240.000,00 eura vrijednog projekta, kojeg financira Europska unija, a sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, članovi Vijeća za prevenciju i pridruženim članovi proći će još jedan ciklus edukacije u ožujku sljedeće godine, kako bi još spremnije mogli sudjelovati u provedbi projekta i ostvariti njegove ciljeve.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 790 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu