MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Susret s osobama s invaliditetom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Povodom Dana osoba s invaliditetom jučer je Udruge invalida rada i osoba s invaliditetom Belišća i Valpova i Regionalnog saveza invalida s Ivicom Korovom na čelu organizirala tradicionalan susret s čelnicima gradova i Županije.

 

Uz predstavnike članova Udruga na ovom su skupu sudjelovali dr. Vladimir Šišljagić, župan Osječko-baranjske županije, gradonačelnik Belišća Dinko Burić i zamjenica gradonačelnika Valpova Pavica Majdenić.

Pozdravljajući sudionike skupa predsjednik Udruge Ivica Korov izrazio je bojazan za dio članova Udruge koji će se s izuzetno velikim teškoćama nositi s kriznom situacijom, jer će praktički ostati bez sredstava za egzistenciju. Zatražio je da svi koji mogu doprinijeti ulože dodatne napore da se poboljša položaj osoba s invaliditetom kroz zakonska rješenja i efikasnije funkcioniranje institucija sustava.

Pri tome je naglasio tradicionalno dobru suradnju s čelnicima Županije i gradova koji u skladu s mogućnostima pomažu djelovanje Udruga i provođenje njihovih programa.

I ovom prigodom gradonačelnik Belišća Dinko Burić uz čestitke uz Dan osoba s invaliditetom, naglasio je spremnost da učini sve što je u njegovoj moći da se poboljšaju uvjeti za djelovanje Udruga koje okupljaju osobe s invaliditetom stvaranjem prihvatljivijih prostornih uvjeta. Župan je naglasio da se Županija u skladu s mogućnostima skrbi za oko 35 tisuća osoba s invaliditetom u skladu sa zakonskim odredbama, pa i više od toga sudjelujući u rješavanju brojnih problema s kojima se susreću. Slično je izjavila i Pavica Majdenić potvrdivši stav čelništva Grada Valpova u odnosu na potporu osobama s invaliditetom i udrugama koje ih okupljaju.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 761 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu