MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

O proračunu jednoglasno

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Na zadnjoj ovogodišnjoj, 6. sjednici Općinskog vijeća Općine Bizovac, održanoj 19. prosinca jednoglasno je prihvaćen Proračun za  2014. godinu u iznosu od 6.383.558,00 kuna.

U okviru tih sredstava bizovačka općina planira realizirati nekoliko kapitalnih projekata među kojima je važno izdvojiti nastavak izgradnje kanalizacijskog sustava, asfaltiranje ceste u Samatovcima, izgradnju javne rasvjete u dvije ulice Cretu, obnovu nogostupa, rekonstrukciju Vatrogasnog doma i spremišta u Bizovcu, uređenje pročelja društvenog doma u Habjanovcima, obnovu nogostupa u Brođancima i izgradnju reciklažnog dvorišta.

Ukupna vrijednost svih navedenih investicija iznosi 1.666.000,00 kuna. U proračunu je vidljivo da će se izraditi i projektno-tehnička dokumentacija javne rasvjete u naseljima Novaki, Brođanci i Habjanovci. Pored toga općina i nadalje planira poticati razvoj poljoprivrede, a za redovnu djelatnost Dječjeg vrtića, predškolsku nastavu i rekonstrukciju predškolske ustanove u planu je iznos od 290.000,00 kuna. Za javne potrebe u kulturi u 2014. godini izdvojit će se 250.000,00 kn, a za sport 253.000,00 kune. Posebno su planirana sredstva  kojima će se financirati troškovi stanovanja za približno 100 socijalno ugroženih korisnika. Uz sve to značajna novčana sredstva namijenjena su sufinanciranju Civilne i protupožarne zaštite.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 916 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

KINO PROGRAM

     STUDENI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu