Potpore Gradu Valpovu iz proračuna Osječko-baranjske županije za 2016. godinu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Tijekom jučerašnjeg dana u Uredu župana Osječko-baranjske županije gradonačelnik Grada Valpova, Leon Žulj, potpisao je Ugovor o dodjeli potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2016. godinu.

 

Nakon provedenog javnog poziva i usvojenog plana raspodjele potpora jedinicama lokalne samouprave iz županijskog proračuna za 2016. godinu, Gradu Valpovu odobrene su potpore u ukupnom iznosu od 40.000,00 kn za dva projekta.

Za sufinanciranje projekta izgradnje sustava odvodnje aglomeracije Petrijevci – izgradnja crpnih stanica na području općina Bizovac i Petrijevci, te prigradskog naselja Ladimirevci odobren je iznos od 30.000,00 kn, dok je za izradu Plana prometnog razvoja Grada Valpova odobren iznos od 10.000,00 kn.

 Važno je napomenuti da je sredinom proteklog tjedna potpisan i ugovor o dodjeli potpora Gradu Valpovu iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2016. godinu za sufinanciranje prostornih uvjeta za rad Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanovci. riječ je o potpori u iznosu od 10.000,00 kn za sanaciju krovišta zgrade DVD-a u Ivanovcima.