LOKALNI IZBORI:Sedma kandidatura Ive Zelića, Pavić dao ostavku u belišćanskom HDZ-u

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PETRIJEVCI/BELIŠĆE U Valpovštini je prvi službeno predloženi kandidat za lokalne izbore u svibnju načelnik Općine Petrijevci Ivo Zelić (HDZ).

Kao njegov zamjenik bit će kandidiran sadašnji zamjenik Đuro Petnjarić. Ivo Zelić je načelnik s najdužim stažem u Valpovštini, koji bez prekida traje punih četvrt stoljeća - od konstituiranja Općine Petrijevci 1993. godine.

U Gradskom odboru HDZ-a Belišće pak događaju se nove rošade i iznenađenja. Naime, kako je objavljeno na Facebook stranici stranke, na 12. sjednici GO HDZ-a, kojoj su nazočili i predsjednik Županijske organizacije Ivan Anušić te tajnik i predsjednik Mladeži Domagoj Mikulić, Marko Pavić, dosadašnji predsjednik, zatražio je razrješenje zbog osobnih razloga. Rekavši kako zbog istih razloga nije u mogućnosti prihvatiti ni kandidaturu za gradonačelnika Belišća, Pavić je za mjesto predsjednika GO HDZ-a predložio njegova dosadašnjeg dopredsjednika Dragana Anočića, što je jednoglasno prihvaćeno. Tko će biti kandidat HDZ-a za gradonačelnika Belišća, još nije službeno objavljeno. L.A.