MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dojmljiva čestitka članica Tihe snage

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IVANOVCI Udruga žena Tiha snaga je tijekom današnjeg prijepodneva obišla stotinjak žena iz Ivanovaca uz prigodnu čestitku za Međunarodni dan žena i mali znak pažnje.

 

-Naša udruga se zalaže za bolji život u našem, ruralnom mjestu, kaže Višnja Dorić,

- Kao dokaz toga, u protekloj godini smo provele aktivnosti za sve generacije. Mladima smo organizirali Obiteljske športske igre kojima je cilj poticanje djece da ljetne praznike provode na našem odbojkaškom, nogometnom, košarkaškom, dječjem igralištu. Organizirali smo i Etno kuhinje „belih sela“ kojima promičemo našu kulturu i tradiciju te svake godine privlačimo sve veći broj znatiželjnih posjetitelja koji su oduševljeni takvom manifestacijom. Najveći pothvat naše udruge u protekloj godini je zapošljavanje naše članice, Katarine Preisberger preko projekta „Zaželi“. Provedenim projektom postignuta su dva cilja, povećanje zapošljivosti  žena na selu, te drugi cilj, doprinijeli smo osvješćivanju i senzibilizaciji javnosti  za starije, siromašne osobe/domaćinstva, poboljšanju  kvalitete života u lokalnoj zajednici. Starije osobe se uglavnom osjećaju kao teret društva, ali to ne smije biti tako, te je naš cilj odnosno zadatak da starije osobe vrednujemo kao društveni resurs, a ne kao društveni teret. Projekt je trajao osam mjeseci, te je za to vrijeme pri svakodnevnim poslovima, nabavci lijekova, razgovora, bilo obuhvaćeno sedam kućanstava. Za tih osam mjeseci, Katarina je na poslovima provela 1392 radna sata. Moramo znati cijeniti vrijednost takvog rada, kao što ga cijene i oni koji su bili obuhvaćeni tim projektom.

Mi jesmo mala udruga, s malim brojem članica, ali smo udruga koja s ponosom nosi ime Tiha snaga, a u protekloj godini smo pokazale koliko smo snažne, te ovim putem čestitamo svim ženama Sretan međunarodni dan žena, zaključila je Višnja Dorić.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 733 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu