Nezavisna lista dr. Dinka Burića-Snaga grada Belišća darivala građane

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Članovi "Nezavisne liste dr.Dinka Burića" - "Snage grada Belišća"  tijekom subote i nedjelje proveli su nekoliko akcija povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa  u Belišću i prigradskim naseljima.

 

U subotu su se već tradicionalno ispred Tržnog centra u Belišću družili s građanima i podijelili im  pakete svježih jaja. U Gatu i Kitišancima  članovi su obišli starije mještane i obitelji s više djece i prigodno ih darivali paketićima svježih jaja.

U nedjelju su članovi "Nezavisne liste dr.Dinka Burića" - "Snage grada Belišća" akciju započeli u Bistrincima nakon nedjeljne svete mise kada su darivali svoje sumještane paketićima svježih jaja povodom Uskrsa te im zaželjeli sretan i blagoslovljen Uskrs.

Akcija se nastavila u Bocanjevcima u popodnevnim satima gdje su pripremili iznenađenja za djecu i mještane Bocanjevaca i Gorice Valpovačke. Organizirana je prava tradicionalna potraga za pisanicama i sa živim zecom. Djeca su uživala u potrazi za pisanicama, raznim dječjim igrama, a potom su i sami izradili veliko gnijezdo puno šarenih pisanica.

Članovi "Nezavisne liste dr.Dinka Burića" - "Snage grada Belišća" svim građanima Belišća i prigradskih naselja žele sretan i blagoslovljeni Uskrs uz obilje radosti i veselja!