MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Skupština LAG-a: Bez kvoruma!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE  Sinoć nije održana izvanredna, izborna Skupština LAG-a Karašica. Na poziv se nije odazvalo dovoljno članova ili predstavnika članica, pa zbog toga nisu donesene vrlo važne odluke, niti je izabrano novo vodstvo LAG-a.

 

-U evidenciji je 98 članova, a pozivu se odazvalo 42 predstavnika članica, što nije dovoiljan broj za nastavak, jer bi nas trebalo biti pedeset da bismo imali kvalificiranu većinu, pojasnio je predsjednik Krešimir Žagar.

-U pripremi sjednice imali smo 62 prijave za sudjelovanje na Skupštini, i bili smo uvjereni da ćemo bez poteškoća moći održaii planiranu sjednicu, rekao je okupljenim skupštinarima, najavljujući novu sjednicu tijekom narednih desetak dana, Ivan Vrbanić, voditelj LAG-a.

-Danas smo trebali donijeti vrlo važne odluke i pripremiti se za naredni period u kome ćemo morati raditi vrlo predano, odgovorno i ozbiljno. Za nekoliko dana ćemo s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju potpisati ugovor kojim ćemo steći pravo i obvezu, prema određenim kriterijima, podijeliti oko 9 milijuna kuna iz podmjere 19.2, što podrazumijeva intenzivan rad i Skupštine i Upravnog odbora LAG-a, znatno veći angažman, pa tako i pojačanu odgovornost delagata i članica. Također smo, kao LAG, partneri u nekoliko projekata koji zahtijevaju intenzivan rad svih tijela, a dakako, u skoroj ćemo budućnosti sudjelovati u novim projektima, koji će zahtijevati i stalan angažman većeg broja suradnika. LAG, dakle, širi svoje aktivnosti i nužan je odgovorniji odnos delegata prema obvezama koje su preuzete stupanjem u članstvo, rekao je vidno razočaran voditelj LAG-a Karašica Ivan Vrbanić.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 551 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!