MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Šansa mladim, nezaposlenim osobama s invaliditetom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Pozivaju se svi zainteresirani  nezaposleni  mladi koji su završili pomoćna zanimanja i mladi s invaliditetom da se informiraju o projektu Miva art 2 koji provodi Socijalna zadruga MIVA ARI i u narednih šest mjeseci uz svoje radne asistente i mentore nauče raditi nešto novo i time postanu konkurentniji na tržištu rada.

 

Socijalna zadruga Miva art iz Belišća provedi projekt pod nazivom Miva art 2. Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 706.263,99 kuna. Upravljačko tijelo provedbe projekta je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava dok je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva posredničko tijelo razine 2 i prati provedbu projekta.

Cilj projekta Miva art 2 je ojačati kapacitete socijalne zadruge i razviti nove modele socijalnog poduzetništva u skladu s resursima regije.

Specifični ciljevi su jačanje ljudskih kapaciteta za vođenje zadruge, osposobljavanje i unaprjeđenje vještina osoba u nepovoljnom položaju te poboljšanje poslovanja zadruge s ciljem održivosti.

Ciljane skupine projekta su osobe s invaliditetom, zadrugari i mladi nezaposleni.

18. rujna uz posredovanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Valpova u njihovim prostorijama održana je prezentacija projekta MIVA  ART 2 potencijalnim korisnicima. Korisnici koji se odluče na sudjelovanje u projektu proći će volontersku praksu i dobiti početna znanja za zanimanja:

  •  permakulturnog vrtlara,
  •  domara,
  •  palačinka majstora,
  •  lutkara i
  •  pomoćnog pčelara

Kroz projekt Miva art 2 zaposleno je 5 radnih asistenta koji  će proći edukaciju za rad s osobama s invaliditetom.

Nakon edukacije radni asistenti uz mentorstvo stručnjaka za svako područje započet će sa osposobljavanjem 20 nezaposlenih osoba s invaliditetom ili sa završenim pomoćnim zanimanjem

 

Detaljne informacije i prijave :

Socijalna zadruga MIVA ART

Andrije Hebranga 12, Belišće

Tel.031/662-535

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 794 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It