MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Sjedište LAG-a Karašica u Petrijevcima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE  Sinoć je u drugom pokušaju uspješno privedena kraju izvanredna Skupština LAG-a Karašica, održana u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg u Belišću.

Od 98, pozivu se odazvalo 64 članova ili predstavnika članova, što je više od 65% pa su se stekli svi preduvjeti za nesmetan rad Skupštine.

Skupštinu je vodila dopredsjednica Ljerka Vučković, a u skladu s dnevnim redom, usvojena je odluka o promjeni sjedišta LAG-a Karašica pa ono više nije u Valpovu, već u Petrijevcima. S tim u vezi uslijedile su i promjene u Statutu, a budući da se pokazala potreba i za nekim drugim izmjenama, zbog jednostavnije procedure, jednoglasno je usvojen novi Statut LAG-a.

U nastavku su razriješeni dužnosti dva dopredsjednika Skupštine LAG-a, Upravni i Nadzorni odbor, a potom izabrani novi. Tako su uz Ljerku Vučković dopredsjednici  Dalibor Vidaković i Tomislav Brusač, u Upravnom su odboru: Krešimir Žagar, Ljerka Vučković, Ana Brajnović, Tomislav Brusač, Snježana Tolić, Mira Anić, Ivan Lović, Jasna Matković, Ivo Zelić, Dalibor Vidaković, Zdravko Šimara, Monika Fekete, Marko Jug, Tomislava Kuricek i Ivica Pavičić, a u Nadzornom  odboru Zdravko Kuzminski, Darko Dorkić, Srećko Vuković, Marko Knežević i Stjepan Živković.

Skupština je zaključena informacijom voditelja LAG-a Ivana Vrbanića o predstojećim obvezama LAG-a oko potpisivanja ugovora s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, kojim će se, prema određenim kriterijima, podijeliti oko 8,6 milijuna kuna iz podmjere 19.2. Prema predviđanjima, prvi će se natječaj za financiranje projekata iz te podmjerre raspisati između 15. prosinca 2017. i 15. siječnja 2018. godine.

-Do kraja studenoga održat ćemo još jednu sjednicu Skupštine kako bismo se pripremili za opsežan posao koji nas očekuje u narednom razdoblju, zaključio je Vrbanić.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1375 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It