Oproštaj uz quadrillu

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Na središnjem valpovačkom trgu, danas su maturanti Srednje škole Valpovo plesnim koracima quadrille obilježili završetak školovanja.

Tako su se već tradicionalno, priključili maturantima u drugim gradovima Županije, koji se tim dvorskim plesom opraštaju od srednjoškolskog obrazovanja. Učenike su tijekom godine za nastup pripremali nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture: Darko Bošnjak, Radmila Pjevac, Boris Šimić i Slavko Golik. 

Prigodna je svečanost za maturante protekla u veselju, zabavi i skladnom plesanju, a kao i prethodnih godina, maturanti su nastojali porukama ispisanim na svojim majicama definirati neke važne životne poruke. Maturanti završnog razreda elektro smjera bili su posebno maštoviti i za svoju su poruku dobili drugu nagradu županijskog žirija i osvojili 1.500 kuna. 

Maturante i njihove goste na završnoj su svečanosti došli pozdraviti brojni roditelji, rodbina i gosti, među kojima i gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo sa svojom zamjenicom Anom Brajnović.

Obraćajući se maturantima, gradonačelnik Šutalo čestitao im je na dosadašnjim uspjesima u srednjoškolskom obrazovanju te poželio  sreću u novom životnom razdoblju.

Počasni su gosti svečanosti bili članovi Udruge MI, koji su također pjesmom pozdravili maturante valpovačke Srednje škole.