MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

VIJEĆE MJESNOG ODBORA BELIŠĆE:Zadovoljni učinjenim

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Jučer je održana posljednja sjednica Vijeće Mjesnog odbora Belišće  u mandatu 2010. – 2014. godina.

 

Pod predsjedanjem Dinka Huisa članovi Vijeća su zaključili da je u ovom mandatu dosta toga napravljeno na razvoju mjesne samouprave u Belišću, posebno na komunikaciji s građanima i njihovom sudjelovanju u rješavanju problema od lokalnog značaja.

S tim u vezi su zaključili kako je interaktivni Portal MO Belišće kao novi način komuniciranja s građanima i koji postoji od 22.listopada 2010. godine najviše doprinio u tom smjeru, međutim istaknut je i značaj sazivanja zborova građana te posebno ustrojavanje Savjeta kao pomoćnih radnih tijela MO Belišća.

Na samom Portalu postavljeno je više stotina pitanja građana i u pravilu na ta pitanja je odgovoreno a najvažnije je to što su odgovori vidljivi za sve koji dođu na Portal. Isto tako na Portalu su vidljivi i komentari, savjeti i primjedbe građana kojih također ima u velikom broju.

Osim toga zaključeno je i to kako je MO Belišće u ovom mandatu aktivno sudjelovao u nizu humanitarnih i društvenih događanja u gradu kao što su fišijade, čobanijade, čiklijade, igre na vodi i drugo, te također uspostavljao odnose sa subjektima u civilnom i gospodarskom životu grada. Tom prilikom članovi vijeća bili su obišli i upoznali se s nekolicinom gospodarstvenika na području grada, njihovim rezultatima rada i uvjetima u kojima djeluju.

Članovi vijeća u ovom mandatu reagirali su i na dojave građana te upozoravali nadležne na određene eko-probleme naših građana od kojih izdvajaju one u Dolcu i Ulici Starovalpovački put. VMO je kroz ovaj mandat poticalo i rješavanje pitanja dječjih igrališta kako njihove sanacije i uređenja tako i izgradnje novih, te savjetovalo nadležna gradska tijela oko sanacije i izgradnje nogostupa, rasvjete, kanalizacije i ostale komunalne infrastrukture u gradu, uređenje Trga i rješavanja pitanja gradskog bazena.

Na kraju predsjednik Vijeća MO Belišće Dinko Huis zahvalio je članovima Vijeća na trudu i zalaganju kroz protekle četiri godine i na svemu učinjenom.

Također, zahvalio se svim suradnicima na Portalu Mjesnog odbora Belišća, Redakciji Portala – svim urednicima  i „MUI“ Udruzi za edukaciju Belišće koja je radila na održavanju Portala. Predsjednik vijeća posebno se zahvalio građanima na neposrednom sudjelovanju u radu Mjesnog odbora Belišće postavljajući svoja pitanja, dajući komentare i savjete samom Vijeću kako kroz Portal Mjesnog odbora Belišće tako i neposredno članovima Vijeća.

Svjesni da uvijek može bolje i više članovi Vijeća Mjesnog odbora Belišće čvrsto vjeruju kako će idući saziv Vijeća nastaviti u ovom smjeru i raditi na daljnjem unapređenju razvoja mjesne samouprave u gradu.  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1071 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

         RASPORED

   KINO PREDSTAVA

         TRAVANJ

 

  

 

 

 

 

URBANIZAM d.o.o

Obavijest o novom sustavu gospodarenja otpadom

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu