MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana 6.Izborna konvencija Foruma mladih SDP Belišće

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


BELIŠĆE U subotu je održana 6. Izborno izvještajna konvencija Foruma mladih SDP Belišće. Za predsjednika Foruma izabran je Ivan Radunković, potpredsjednici su Dea Kovačević i Dino Rickert, dok su za članove Gradskog odbora izabrani Dinko Jukić, Dražen Kušić, Marko Kušić i Nino Vukobratović.

Konvenciji su također nazočili: Dejan Šovagović, predsjednik SDP Belišće, Vlasta Merčep, predsjednica Foruma žena SDP Belišće, Mario Kovač, predsjednik FM SDP Osijek, Ivan Šalković, predsjednik FM SDP Đakovo, Mirta Vlahović, predsjednica županijske organizacije FM SDP OBŽ i vijećnica županijske skupštine, Goran Grobotek, član Međunarodnog odbora FM SDPH.
Bila je to konvencija na kojoj se bivši predsjednik FM SDP Belišće, Dražen Kušić, osvrnuo na dva protekla mandata, odnosno četiri godine, njegovog predsjedanja. U ove četiri godine, ostvareno je puno toga, svi postavljeni ciljevi su uspješno odrađeni i organizacija FM SDP Belišće postala je jedna od najsnažnijih i najstabilnijih organizacija u županiji. Kušić se također zahvalio svim članovima FM SDP Belišće na podršci koju je imao, kao i na radu i trudu kojeg su uložili u ovu organizaciju, te se nada da će organizacija u sljedećem razdoblju još više napredovati.
Članovima foruma i gostima, obratio se i novoizabrani predsjednik Ivan Radunković, koji je zahvalio prethodniku na čvrstim temeljima na kojima je organizacija izgrađena, te je predstavio svoj plan rada za sljedeće dvije godine gdje je cilj još više osnažiti organizaciju i privući veći broj mlađe populacije u aktivno kreiranje politika mladih na području grada Belišća.


Na fotki Ivan Radunković, Dea Kovačević i Dino Rickert


Marko Kušić, mag. oec.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1025 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It