MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Upisi u 1. razred Srednje škole Valpovo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U tijeku su prijave i postupak odabira obrazovnih programa za upis učenika u srednje škole koji se provodi do 10. srpnja kada se službeno zatvara elektronska aplikacija za ljetni upisni rok.

Do navedenog će  datuma učenici moći pratiti ljestvicu poretka i eventualno promijeniti prioritet ili odabir zanimanja. Objava će konačne liste za upis biti 13.srpnja. Upisi su u Srednju školu Valpovo planirani 15. srpnja (ponedjeljak) od 10,00 – 17,00 sati te 16. srpnja (utorak) 8,00 – 17,00 sati.

            Ove smo godine ponudili upis u dva razreda opće gimnazije, po jedan razred četverogodišnjih zanimanja elektrotehničar, ekonomist i komercijalist, jedan razred trogodišnjeg zanimanja prodavač i CNC-operater te jedan razred strojobravara i tokara. Znači, ukupno 8 razrednih odjela po 20 učenika.

            Kako je javnosti poznato,  početkom nove školske godine 2019./2020., započinje frontalna primjena kurikularne reforme u prvim razredima gimnazijskih programa (svi predmeti) te prvim razredima četverogodišnjih strukovnih škola (hrvatski, matematika, engleski i njemački jezik). Nastavnici, stručni suradnici i ravnateljica prošli su niz edukacija i osposobljavanja kako bi bili spremni provoditi i pratiti nove programe i pristupe poučavanju.

            Reforma zahtijeva i drugačije uvjete za cjelokupni nastavni proces.  Stoga smo se kontinuirano pripremali, uređivali prostor škole te opremali učionice i kabinete potrebnom nastavnom i informatičkom opremom.

            Unazad nekoliko godina značajno smo se aktivirali oko sudjelovanja u raznim projektima kako bi našim učenicima ponudili neke nove mogućnosti za obrazovanje i stjecanje dodatnih vještina i kompetencija. Izdvajamo projekte mobilnosti Erasmus+ za strukovna zanimanja koji će se provoditi i idućoj školskoj godini.

            Uskoro započinje i realizacija značajnog projekta Proactiva koji će se realizirati u suradnji s tvrtkama HF i TEO te HZZ-om. Nositelj projekta je grad Valpovo. Cilj projekta je poticati cjeloživotno učenje i osposobljavanje te povezivanje strukovnih škola sa tržištem rada. Srednja škola Valpovo će pokrenuti programe obrazovanja odraslih.

            Nadamo se da će učenici prepoznati potencijale Srednje škole Valpovo i upisati neki od ponuđenih programa.

 

 

 

 

 

 

.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 543 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu