MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poziv za sudjelovanje u radu Odbora za studente s invaliditetom Saveza SUMSI

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ZAGREB Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom (SUMSI) poziva sve zainteresirane predstavnike visokoobrazovnih institucija u Republici Hrvatskoj, predstavnike ministarstava, nevladinih udruga koje djeluju na području pružanja podrške osobama/studentima s invaliditetom, ostale institucije koje rade u korist osoba s invaliditetom kao i same studente s invaliditetom i djelatnike akademske zajednice da se prijave za sudjelovanje u 2. Sazivu Odbora za studente s invaliditetom Hrvatskog saveza udruga za mlade i studente s invaliditetom SUMSI.

Odbor djeluje s ciljem povezivanja različitih institucija, udruženja i pojedinaca i izgradnje socijalnog partnerstva i stvaranja poticajnog okruženja za mlade s invaliditetom s ciljem njihovog snažnijeg uključivanja u sustav visokog obrazovanja.

Odbor za studente s invaliditetom pokrenut je nakon što je Savez Sumsi inicirao tematsku saborsku sjednicu Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu na temu "Visoko obrazovanje osoba s invaliditetom", održanu 25. svibnja 2011. godine. Do sada su provede 22 tematske sjednice Odbora za studente s invaliditetom.

„Rad Odbora doprinosi osnaživanju komunikacije, ubrzavanju procesa vezanih uz studiranje osoba s invaliditetom te povećavanju dostupnosti usluga u sustavu podrške studentima s invaliditetom. Samo zajednički angažman i aktivizam svih uključenih dionika u proces studiranja osoba s invaliditetom može dovesti do kvalitetnijeg studiranja i povećanja kvalitete njihova života“, istaknuo je Denis Marijon, predsjednik Saveza SUMSI.

Prijave se zaprimaju do 25. listopada 2019. godine preko LINKa, uz mogućnost naknadne prijave.


 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 742 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu