MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Potreban alat, gumene čizme i rukavice, sprejevi…

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradsko društvo Crvenog križa putem priopćenja koje je potpisao ravnatelj Dragan Luketić obavijestilo je javnost o nastavku prikupljanja pomoći obiteljima stradalim u poplavi.

"Mjesna društva Crvenog križa: Bizovac, Brođanci, Cret, Samatovci i Satnica u dogovoru s Gradskim društvom Crvenog križa Valpovo prikupljat će pomoć za stradale stanovnike od poplava u Posavini. Prikupljat će se: lopate, grablje, ašovi, metle, gumene čizme i gumene rukavice te sprejevi protiv komaraca. Akcija prikupljanja provest će se istovremeno u navedenim mjestima i to: 21. lipnja 2014. god. (subota) u vremenu od 10,00 do 13,00 sati. Pozivamo stanovnike navedenih mjesta koji imaju mogućnost pokloniti neki od predmeta koji se prikupljaju da ih u subotu u vremenu od 10,00 do 13,00 sati donesu na sabirno mjesto i to:

- u Bizovcu, u prostorije Standarda,

- u Brođancima, u prostorije DVD-a,

- u Cretu, u prostorije Mjesnog odbora,

- u Satnici, u Društveni dom,

- a stanovnici Samatovaca svoje predmete trebaju iznijeti ispred kuća gdje će ih članovi Crvenog križa preuzeti vozilom.

Svi prikupljeni predmeti bit će evidentirani i prebrojeni te će u poslijepodnevnim satima istog dana biti odveženi u skladište Gradskog društva Crvenog križa Županja vozilom Poljoprivrednog centra d.o.o. Veliškovci, odakle će se distribuirati stanovnicima stradalih mjesta. Istovremeno će se i odvesti prikupljeni predmeti (lopate, kolica, čizme i rukavice) iz skladišta Gradskog društva Crvenog križa Valpovo te donacija od 150 kg meda i propolisa koje je donirala Udruga pčelara "Valpovština" Valpovo. Gradsko društvo Crvenog križa još jednom zahvaljuje građanima koji će i ovom prigodom pružiti pomoć stradalim stanovnicima Posavine, kaže se u priopćenju Gradskog društva Crvenog križa Valpovo.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 484 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It