SJAJNA VIJEST: Potpisan ugovor za izgradnju ceste na Starovalpovačkom putu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je u maloj vijećnici Grada Valpova gradonačelnik Matko Šutalo primio predstavnika tvrtke Osijek Koteks d.o.o.iz Osijeka Zorana Škorića kako bi potpisali ugovor za početak radova na Starovalpovačkom putu u Valpovu, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Gradonačelnik je istaknuo kako je ovo još jedan od projekata koji je obećao provesti i koji uspješno realizira na čelu našega grada i Valpovačke nezavisne liste u prvom četverogodišnjem mandatu.

-Ove godine na Starovalpovačkom putu već je odrađen sustav odvodnje i sada krećemo s radovima na izgradnji ceste. Na ovaj način vlastitim sredstvima završavamo izgradnju prometne infrastrukture u našem gradu. 

Vrijednost radova je 1.100.000,00kn, a završetak projekta očekuje se u kolovozu ove godine.

Iznimno mi je drago što i Grad Belišće izvodi radove na toj trasi tako da će naša dva prijateljska susjedna grada dobiti još jednu iznimno važnu prometnu poveznicu, a naši sugrađani u tom dijelu grada konačno će dobiti dugo očekivanu cestu do svojih domova,  istaknuo je u svom obraćanju gradonačelnik Matko Šutalo, navodi se u priopćenju iz Ureda gradonačelnika.