MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Potpisan ugovor o energetskoj obnovi zgrade DVD Zelčin

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Valpova Matko Šutalo, u skladu s ovlaštenjima potpisao je danas ugovor s Damirom Matrićem, direktorom tvrtke Ukras d.o.o. iz Osijeka, ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi zgrade DVD Zelčin.

Projekt je pripremio Valpovački poduzetnički centar u suradnji s gradonačelnikom Matkom Šutalom i upravnim odjelima Grada Valpova u siječnju 2018. godine, u sklopu poziva Energetska obnova javnih zgrada, a ugovor je potpisan 10. rujna 2018. godine. Razbolje provedbe projekta je 24 mjeseca od potpisivanja ugovora. Ukupna vrijednost projekta je 1.938.133,70 kn. Prihvatljivi troškovi iznose 1.849.729,95 kn od toga je 1.135.357,97 kn bespovratnih sredstava.

Projektom je predviđena energetska obnova DVD-a Zelčin kroz zamjenu postojeće bravarije i stolarije novom energetski učinkovitom bravarijom, poboljšanje toplinskih svojstava građevnih dijelova grijanog dijela zgrade, uvođenje učinkovitog sustava grijanja i rasvjete. Cilj projekta je smanjenje potrošnje energije.

Gradonačelnik Matko Šutalo izrazio je zadovoljstvo što će radovi na ovom objektu konačno biti dovršeni i da će se tako stvoriti kvalitetni uvjeti za rad mjesne vatrogasne organizacije, ali i drugih udruga u mjestu.

Prema riječima Damira Matrića, unutar roka od mjesec dana će se izvođač radova uvesti u projekt, te za 120 dana od tog roka radove i privesti kraju.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 485 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It