CRNA KRONIKA: Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća.

Kako je izvijestila Policijska uprava osječko-baranjska, na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, dok su se na području Belog Manastira i Belišća dogodile po dvije prometne nesreće.

U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostalih šest nesreća su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Jučer, 22. rujna, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 4 vozača (3 osobnog automobila i 1 teretnog automobila) koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola.

U Valpovu se, u 15,30 sati, dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 62-godišnji hrvatski državljanin iz Baranjskog Petrovog Sela, uslijed nepropisnog skretanja vozilom udario je u teretni automobil te mu je alkotestiranjem evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,44 grama po kilogramu.

Za počinjene prekršaje propisana je novčana kazna u iznosu do 17 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.