CRNA KRONIKA: Oprez prevaranti ne miruju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tijekom kolovoza, putem internet oglasnika, 47-godišnji hrvatski državljanin stupio je u kontakt i dogovorio kupovinu i isporuku peći za grijanje s nepoznatom osobom.

Temeljem dogovora, 47-godišnjak je nepoznatoj osobi uplatio više tisuća kuna na bankovni račun.

-Nepoznata osoba nije isporučila naručenu peć, niti je vratila novac. Tragamo za nepoznatim počiniteljem, stoji u priopćenju Policijske uprave osječko-baranjske.

Ostali događaji iz izvješća za 16. rujna.

UKRAO NAKIT

Nepoznati je počinitelj, tijekom prijepodnevnih sati 13. rujna, kroz otvoreni prozor ušao u prostorije stana u Ulici Europske avenije u Osijeku. Iz prostorije stana provalnik je ukrao nakit i novac. Krađom je 64-godišnjoj vlasnici nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Tragamo za nepoznatim kradljivcem.

 

RAZBIO STAKLA NA KUĆI

Nepoznati je počinitelj, u večernjim satima 11. rujna, bacio tvrdi predmet te razbio nekoliko stakala na obiteljskoj kući u Marijancima. Materijalna šteta nastala 58-godišnjem vlasniku iznosi nekoliko tisuća kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

PROMETNE NESREĆE U PROTEKLA 24 SATA

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći dvije su osobe teže, a dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok su preostale dvije prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.

Sve tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka.